Tampons for freeEn gång i månaden får jag hem tamponger i brevlådan, vilket alltid är populärt. Tamponger är ju faktiskt ett nödvändigt ont för oss kvinnor, så att få dom gratis skadar ju absolut inte!


Hos Tampons for free får du en ask helt kostnadsfritt mot att du svarar på lite frågor. Frågorna är väldigt enkelt att besvara då de handlar om reklamen som följer med - det är liksom det du får "utstå" för att få dom gratis.


Denna månad var det Bic Soleil Bella som skickade med reklam, och alla fick dessutom en rakhyvel. Praktiskt, inför sommaren och beachen!


Tusen tack till Tampons for free och Bic Soleil Bella!
Postat av: Jenny & Sara
URL: http://nilssonochablo.blogg.se/ 2012-06-07 / 02:34:20

Får man rakhyveln den här månaden eller gällde det förra? kram


Postat av: Sofie - Mamma till två små
URL: http://lillgarden.blogg.se/ 2012-06-07 / 14:02:42

låter ju inte helt fel.. kanske man ska kolla in... :


Postat av: Caroline Andersson - Mamma till Elias
URL: http://caroliinea.bloggplatsen.se 2012-06-08 / 01:01:52

Jag är med där men får aldrig hem något trots att jag svarat på allt osv. Kanske skulle man ha mailat dom..


Postat av: anikkatipsar
2012-06-26 / 17:55:54

annika tipsar att slumpgeneratorn har valt ut oss som möjlig vinnare. Det där är bara massa spam där man ska fylla i saker och dom frågar om man ska prenumerar på kosttilskott , tidningar etc. Att du har den på din sida gör dig väldigt oseriös. Så att du vet. Du bestämmer vad du har på din sida men för ditt eget bästa är det bra att du inte blir förknippad med oseriösa annonser.

Svar: Nu förstår jag inte vad du menar faktiskt, "Annika Tipsar" är en kategori hos mig, där JAG tipsar om saker o ting. Shoppingtips m.m. Ingenting annat. Vad är det för oseriöst med det? Jag skulle inte rekommendera någon att teckna abonnemang på kosttillskott t.ex...
Drömmen om 11 barn


Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?